Halmozzuk a hármasokat!

A játék neve: foci, és ezt a játékot a magyarok egyre jobban ismerik. A mai nap három mérkőzéssel szolgált – ebből kettőt a lányok játszottak. Helyi idő szerint fél tizenegykor mi nyitottuk a napot Mexikó lánycsapata ellen. A végeredmény 13-4 lett, ami elsőre nem túl pozitív, de tudni kell, hogy ez a csapat az USA-t 20-0-ra, az argentinokat 9-0-ra, a kanadai válogatottat 12-0-ra verte, vagyis a brazilokon kívül csak a mi lányainknak sikerült gólt rúgni nekik.

Lányaink második mérkőzésüket az amerikai válogatottal vívták, az eredmény: 16-4 nekünk. Kiváló meccs volt, remek alkalom a HWC speciális szabályainak gyakorlására.A labda gurult tovább a fiúkhoz, nekik azonban ma csak egy meccs jutott. A férfi válogatott Angliával találkozott. Az izgalmas mérkőzés alatt, hol mi vezettünk, hol egyenlő volt, hol az angolok, azonban öt másodperccel a meccs lefújása előtt az angolok egyenlítettek, ezért büntetőrúgásokkal kellett eldönteni a 3 pont sorsát. Tizenhárom kimaradt büntetőrúgás után, új gólkirályunk Horváth Szabolcs törte meg a gólcsendet.
A hét harmadik napján három meccsből hármat vesztettünk, így három pontot egyszer se szereztünk, de egyet sem egyszer sem.
Mit is jelent ez?
A mai napon a magyar csapat három meccset játszott, kettőt a férfiak, egyet a lányok. A sort a fiúk nyitották a costa-ricaiak ellen. Mivel a nap első meccse volt, a pálya még nedvedzett esti pihenése után, mint a molnárné bugyogója.
Ezzel mindenki megküzdött, de kívülről úgy látszott, hogy a mi fiainknak mégiscsak kicsit jobban csúszott a pálya. Ennek köszönhetően estek-keltek még a legjobbjaink is. A meccset 2:6-tal zártuk.
Costa Rica szörfösei után a közeli Lengyelország Toldi Miklósaival találkoztunk, akik megmutatták fiainkak, hogy melyik út megyen a veszelytőbe. Nem elég, hogy tíz góllal többet lőttek a lengyelek, de az ütközeteket a csontajaik is jobban bírták, nem úgy mint Bohó Józsié, akit a meccs kezdetekor még focicipőben, a meccs befejeztét követően azonban már gipszben láthattunk.
“Polak venger dva bratanki” ide vagy oda, jól elkalapáltak minket.
De mi sem voltunk restek, a magyar lányok bámulatos összjátékkal keztek a hollandok ellen, így hamarosan már 2:0-s eredménynek örülhettünk, szinte repültek lányaink, és egy holland is, amit a bíró egy kék lappal honorált, ami nem jelent mást, mint hogy a megintett játékosnak 2 percre el kell hagynia a pályát, nem is jöhet vissza a mérkőzésre, és a büntetés idejét a csapat emberhátrányban tölti.
A holland lányok kihasználták az emberelőnyt, így a bomba lányok, bomba gólokat lőttek, a félidőt 4:2-vel zártuk.
A második félidőben a magyar csapat ismét teljes volt, azonban hiába lőttek több gólt mint a hollandok, a hátrányt már nem tudta ledolgozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.