A FUTBALL EGYEDÜLÁLLÓ EREJE KÉPES JOBBÁ TENNI A VILÁGOT. AZ OLTALOM SPORTEGYESÜLET CÉLJA FELSZABADÍTANI EZT AZ ERŐT.
Hátrányos helyzetű felnőtteknek és gyerekeknek tesszük teljesebbé az életét a futball segítségével. Rendszeres edzéseink által mélyszegénységben élő, hajléktalan emberek, javítóintézetben élő, illetve menekült fiatalok kapnak lehetőséget a sport és szociális szolgáltatásaink (álláskeresés, nyelvoktatás) segítségével formálni sorsukat.
Hidat építenünk egymással konfliktusban álló társadalmi csoportok között Fair Play football Roadshow bajnokságunkkal. Országhatárokon átnyúló rendezvénysorozatunk mérkőzésein a helyi élet fontos szereplői, önkormányzatok, rendőrök, helyi klubok, hátrányos helyzetű közösségek csapatai alakítják demokratikus párbeszéddel játékuk szabályait, hogy a pályáról kilépve, mindennapjaikba is magukkal vigyék az együttműködésre törekvő közösség szellemiségét.
Módszerünket nemzetközi szervezetek tagjaként fejlesztjük, tevékenységünket a FIFA, az MLSZ, a UEFA és az Európai Unió is támogatja.

Panel 1

Hírek

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ

Tisztelt Egyesületi Tag! Az Oltalom Sportegyesület Elnöksége ezúton tájékoztatja, hogy az Oltalom Sportegyesület 2020. május 27. napján (szerdán) 11.15 órai kezdettel tartja soron következő közgyűlését. Közgyűlési meghívó linkje: https://us02web.zoom.us/j/82638929323 Napirendi pontok: 1. Levezető elnök, közgyűlési tisztségviselők megválasztása 2. Napirendi pontok elfogadása 3. Társaság tevékenységéről szóló beszámoló, és annak elfogadása 4. Elnökség beszámolója a 2019. évről […]

Football3 for all projekt

Február 24. és 28. között, amikor még nem állt meg a világ egy kis időre, a football3 for all projekt résztvevőivel Lisszabonban találkoztunk, hogy felvázoljuk a futball3 online tanfolyam, a futball3 tanúsítvány és a személyes tréningek létrehozásának következő lépéseit. A találkozón a következő témákat vitattuk meg: alvállalkozók kiválasztása az online tanfolyamok platformjának elkészítéséhez, személyes képzési […]

Panel 2 Placeholder
Panel 3 Placeholder
Panel 4 Placeholder