A FUTBALL EGYEDÜLÁLLÓ EREJE KÉPES JOBBÁ TENNI A VILÁGOT. AZ OLTALOM SPORTEGYESÜLET CÉLJA FELSZABADÍTANI EZT AZ ERŐT.
Hátrányos helyzetű felnőtteknek és gyerekeknek tesszük teljesebbé az életét a futball segítségével. Rendszeres edzéseink által mélyszegénységben élő, hajléktalan emberek, javítóintézetben élő, illetve menekült fiatalok kapnak lehetőséget a sport és szociális szolgáltatásaink (álláskeresés, nyelvoktatás) segítségével formálni sorsukat.
Hidat építenünk egymással konfliktusban álló társadalmi csoportok között Fair Play football Roadshow bajnokságunkkal. Országhatárokon átnyúló rendezvénysorozatunk mérkőzésein a helyi élet fontos szereplői, önkormányzatok, rendőrök, helyi klubok, hátrányos helyzetű közösségek csapatai alakítják demokratikus párbeszéddel játékuk szabályait, hogy a pályáról kilépve, mindennapjaikba is magukkal vigyék az együttműködésre törekvő közösség szellemiségét.
Módszerünket nemzetközi szervezetek tagjaként fejlesztjük, tevékenységünket a FIFA, az MLSZ és az Európai Unió is támogatja.

Panel 1

Hírek

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ

Tisztelt Egyesületi Tag! Az Oltalom Sportegyesület Elnöksége ezúton tájékoztatja, hogy az Oltalom Sportegyesület 2018. december 7. napján (péntek) 10:00 órai kezdettel rendkívüli közgyűlést tart. Közgyűlés helye: Budapest, Dankó u. 9. szám alatt lévő elnöki tárgyaló (bejárat a Könyvesház felől). Napirendi pontok: 1. Levezető elnök, jegyzőkönyvvezető és jegyzőkönyv hitelesítő megválasztása 2. Napirendi pontok elfogadása 3. A […]

Panel 2 Placeholder
Panel 3 Placeholder
Panel 4 Placeholder