A FUTBALL EGYEDÜLÁLLÓ EREJE KÉPES JOBBÁ TENNI A VILÁGOT. AZ OLTALOM SPORTEGYESÜLET CÉLJA FELSZABADÍTANI EZT AZ ERŐT.
Hátrányos helyzetű felnőtteknek és gyerekeknek tesszük teljesebbé az életét a futball segítségével. Rendszeres edzéseink által mélyszegénységben élő, hajléktalan emberek, javítóintézetben élő, illetve menekült fiatalok kapnak lehetőséget a sport és szociális szolgáltatásaink (álláskeresés, nyelvoktatás) segítségével formálni sorsukat.
Hidat építenünk egymással konfliktusban álló társadalmi csoportok között Fair Play football Roadshow bajnokságunkkal. Országhatárokon átnyúló rendezvénysorozatunk mérkőzésein a helyi élet fontos szereplői, önkormányzatok, rendőrök, helyi klubok, hátrányos helyzetű közösségek csapatai alakítják demokratikus párbeszéddel játékuk szabályait, hogy a pályáról kilépve, mindennapjaikba is magukkal vigyék az együttműködésre törekvő közösség szellemiségét.
Módszerünket nemzetközi szervezetek tagjaként fejlesztjük, tevékenységünket a FIFA, az MLSZ, a UEFA és az Európai Unió is támogatja.

Panel 1

Hírek

Fairplay Gála 2022 és Score For Respect Zárókonferencia

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a december 10.-én megrendezésre kerülő Fairplay Football Gála és Hepa Score for Respect zárókonferenciára melynek helyszíne a VIII. kerületi Nyolcésfél inspirációs övezet és alkotótér (Budapest, Német u. 16, 1084). Programterv: 9:45-től csapatok érkezése10:15 Köszöntő10:35 Előadás a Football3 integrációs szerepéről10:50 Sorsolás11:00 Bajnoki fordulók14:00 A bajnokság vége, szendvics és kv szünet14:10 Konferenciára […]

Panel 2 Placeholder
Panel 3 Placeholder
Panel 4 Placeholder