A FUTBALL EGYEDÜLÁLLÓ EREJE KÉPES JOBBÁ TENNI A VILÁGOT. AZ OLTALOM SPORTEGYESÜLET CÉLJA FELSZABADÍTANI EZT AZ ERŐT.
Hátrányos helyzetű felnőtteknek és gyerekeknek tesszük teljesebbé az életét a futball segítségével. Rendszeres edzéseink által mélyszegénységben élő, hajléktalan emberek, javítóintézetben élő, illetve menekült fiatalok kapnak lehetőséget a sport és szociális szolgáltatásaink (álláskeresés, nyelvoktatás) segítségével formálni sorsukat.
Hidat építenünk egymással konfliktusban álló társadalmi csoportok között Fair Play football Roadshow bajnokságunkkal. Országhatárokon átnyúló rendezvénysorozatunk mérkőzésein a helyi élet fontos szereplői, önkormányzatok, rendőrök, helyi klubok, hátrányos helyzetű közösségek csapatai alakítják demokratikus párbeszéddel játékuk szabályait, hogy a pályáról kilépve, mindennapjaikba is magukkal vigyék az együttműködésre törekvő közösség szellemiségét.
Módszerünket nemzetközi szervezetek tagjaként fejlesztjük, tevékenységünket a FIFA, az MLSZ, a UEFA és az Európai Unió is támogatja.

Panel 1

Hírek

Football3 for All meeting

2019 október 22. és 26 között. egyesületünk adott helyszínt a Football3 for All második megbeszélésének.  A projektsorozat célja egy olyan online képzési platform kidolgozása, ami lehetővé teszi hogy a football3 módszertanát bárki, a világ minden tájáról elsajítítsa, és a megszerzett tudásáról a képzés végén hivatalos akkreditációt is kapjon. A budapesti meeting során a partner szervezetekkel […]

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ

Tisztelt Egyesületi Tag!   Az Oltalom Sportegyesület Elnöksége ezúton tájékoztatja, hogy az Oltalom Sportegyesület 2019. május 20. napján (hétfőn) 10 órai kezdettel tartja soron következő közgyűlését. Közgyűlés helye: Budapest, Dankó u. 9. szám alatti elnöki tárgyaló (bejárat a Könyvesház felől).   Napirendi pontok: Levezető elnök, jegyzőkönyvvezető és jegyzőkönyv hitelesítő megválasztása Napirendi pontok elfogadása A módosított […]

Panel 2 Placeholder
Panel 3 Placeholder
Panel 4 Placeholder