Aktuális projektek

Team Up for NEETs! – Innovation in Youth Employability

  1. 10. 01. – 2017. 09. 30.

Team  Up for NEETs! projektünk során partnereinkkel áttekintettük, hogy a sportot milyen álláskereső technikákkal lehet összekapcsolni, hogy segítsük a hátrányos helyzetű fiataljaink munkaerő-piaci integrációját. A projekt során 6 találkozón vettünk részt, illetve mi is vendégül láttuk partnereinket, akik közelebbről megismerhették fociedzéseinket, álláskereső szolgáltatásainkat és munkatársainkat.

A tapasztalatcseréből és közös gondolkodásból egy ifjúsági segítőknek szóló kézikönyv születik, melyet 2017. őszén mutatunk be.

A projektet az Erasmus+ támogatja.

Partnereink:

 

Még több info a projektről itt olvasható.

 

Football3 for Respect!

  1. 01. 01. – 2018. 12. 31.

A projekt célja a streetfootballworld által kidolgozott, ún. football3 módszer továbbfejlesztése, futballedzéseken való alkalmazása, illetve tananyag összeállítása képzők képzéséhez. A projekt a tavaszi, budapesti találkozóval indult. A 2 napos workshop után Gödöllőn rendeztünk egy Fair Play Football Roadshow bajnokságot, ahol – mint mindig – kizárólag football3 szabályokkal játszottunk. A második találkozó Dublinban volt a Menekültek Világnapja alkalmából rendezett nagyszabású focibajnoksággal egybekötve. 2017. őszén csapatunk a kölni football3 fesztiválra utazhat.

A projektet az Erasmus+ támogatja.

 

Partnereink:

 

Welcome to the pitch!

  1. 01. 01. – 2018. 12. 31.

Az Európai Bizottság által támogatott projektünkben Magyarországon élő felnőtt menekültek számára heti több alkalommal biztosítunk focizási lehetőséget. Játékosaink elsősorban Budapesten és környékén élnek. Kiemelt célunk, hogy menekült résztvevőink minél több személyes kapcsolatot építsenek ki hazánkban, melyet a nyitott edzések és az általunk szervezett Fair Play Footbball Roadshow bajnokságok is elősegítenek. Emellett a résztvevők beilleszkedését egyéni szociális munkával és álláskeresési szolgáltatásokkal támogatjuk.

 

iPass – International Partners Sharing Skills

  1. 01. 01. – 2018. 12. 31.

Ezt a projektünket a Homeless World Cup koordinálja, 21 partnerszervezet részvételével. Szakmai workshopokon és évente egy európai utcai foci fesztiválon keresztül osztják meg a partnerek tapasztalataikat illetve fejlesztik a hajléktalan játékosok készségeit!

A projektet az Erasmus+ támogatja.

 

Még több info a projektről itt olvasható.