Aktuális projektek

Chance for All! Let them score
2017 óta harmadik alkalommal kapunk támogatást az UEFA Foundation for Children-től, hogy a Chance for all!Let them score című projekt megvalósításával nemcsak játékosaink társadalmi integrációját, iskolai teljesítményét, mentális egészségét erősítsük, hanem az edzőink, szociális munkásaink, valamint a velünk kapcsolatban álló nevelési-oktatási intézményekben dolgozó kollégák tudását, eszköztárát is mélyítsük illetve bővítsük különböző tematikus workshopok keretében.

SKY4S (Skills for You(th) through Sport)
Az Erasmus+ támogatásának köszönhetően megvalósuló projekt egy nemzetközi együttműködés keretében az OSE európai jó gyakorlatokat céloz gyűjteni, melyekből egy olyan kézikönyv készül alulról szerveződő sportszervezetek és ifjúsági szervezetek részére. A projekt célja hogy a sport területén aktív szervezetek kapacítás bővítése mellett a fiatalok készségeit fejlessze az oktatás, sport és ifjúság területén átívelő ajánlásokkal. A projektben közreműködő partnerek: ENGSO Youth, EUSA, EOSE, Cyprus Youth Council, Budapest Association for International Sports és az Oltalom Sportegyesület. A projekt 2019 január 1-től 2020 december 31-ig tart.
Még több információ a SK4YS projektről: Klikk

MONITOR (Monitoring and Evaluation Manual for Sport-for-Employability Programmes)
A nemzetközi együttműködés keretében megvalósuló, Erasmus+ által támogatott projekt során megpróbáljuk monitoringozni és értékelni eredményeinket, különös tekintettel a sport és a munkavállalási lehetőségek kapcsolatára. Ezen túl a sport “soft skilleket” fejlesztő hatásának mérési lehetőségeiről készítünk kézikönyvet, melyet többek között konferenciák keretein belül szakmai körökben terjesztünk.
Partner szervezetek: Vrije Universiteit Brussel, Street League (UK), Sport 4 Life (UK), Rotterdam Sportsupport (NL), Rheinflanke (D), ENGSO (SE), Oltalom Sportegyesület (HU), International Labour Organization Switzerland (CH), Magic Bus (IN). A projekt 2019 január 1-től 2020 december 31-ig tart.

Fair Play for Life
Az Erasmus+ program által támogatott projekt keretében 2 fiú és 2 lány játékosunk, valamit edzőjük vehet részt 2019-ben egy ifjúsági cserén Antalyában, Törökországban, ahol a fair play témájában merülhetnek el játékosaink különböző workshopok és barátságos mérkőzések alkalmával.

Football3 for All
A Streetfootballworld hálózat egy kiemelt projektje, mely során a Football3 for Respect projekt keretében elkészült kézikönyv felhasználásával nemzetközi partnerszervezetek együttműködésében egy olyan Online kurzus kialakításán dolgozunk, ami a világ minden táján lehetővé teszi, hogy a football3 módszertanát elsajátítsák valamint a résztvevők ezt a tudást egy hivatalos szerv által elismert oklevéllel tanusíthassák. A projektA projektben résztvevő partnerszervezetek a következőek: RheinFlanke (Németország), European Network of Sport Education, FARE network (Football Against Racism Europe), Albion in the Community (UK), Balon Mundial (Olaszország), MSIS (Lengyelország), INEX – Sdružení dobrovolných aktivit / Fotbal pro rozvoj (Csehország), Associação CAIS (Portugália)
A projekt megvalósítás időszaka három évig tart.

Welcome to Europe! Diversity is a value
Az ‘Erasmus+ Sport: Sport as a tool for integration and social inclusion of refugees’ program által támogatott projekt 2019.01.01 – 2019.12.31-ig fut és célja a menekültek társadalmi integrációjának elősegítése sportprogramokon keresztül.

Football for Employability
A Fedex+ UEFA Foundation For Children által támogatott projekt 2019.02.15 – 2020.05.31-ig fut. A projekt a már korábban összeállított ‘TeamUp!’ eszköztár felhasználásával a fiatalok munkaerőpiaci integrációját igyekszik segíteni.

Football for a common Future
A FIFA Foundation Community Program által támogatott projekt 2019.01.01 – 2019.12.30-ig fut.

Erasmus+ V4: Football for Good Visegrad Network
A projekt célja hogy  partnerszervezetek a visegrádi régiókból közösen vitassák meg miként lehetne minél hatékonyabban használni a sportot a szegénység és társadalmi kirekesztés által veszélyeztetett fiatalok felkarolásában. Szervezetünk mellett résztvevők partnerek: MSIS( Lengyelország), INDEX-SDA Fotbal pro Rozvoj (Csehország), VIAC (Szlovákia).