Rendszeres edzéseink

Tevékenységünk egyik alappillére a különböző, fővárosi és vidéki helyszíneken heti rendszerességgel megtartott futball edzések. Amellett hogy az állandó gyakorisággal végzett sporttevékenység egészséges életmódra neveli a gyerekeket, hasznos szabadidős tevékenységet is kínál a játékosoknak, kiknek életéből gyakran hiányzik a stabilitás és a rendszeresség. Az edzések során a résztvevők a futball szabályai és technikái mellett elsajátítják az együttműködéshez, a közös munkához szükséges készségeket, amelyeket a pályán kívül a mindennapi életben, az iskolában, munkavégzés során is hasznosítani tudnak. Emellett a játékosok az edzések, játékok során kitartást és önfegyelmet tanulnak. A futball segítségével hátrányos helyzetű felnőtteknek és gyerekeknek tesszük teljesebbé életét.. Rendszeres edzéseink által mélyszegénységben élő, hajléktalan emberek, javítóintézetben élő, illetve menekült fiatalok kapnak lehetőséget a sport és kiegészítő szolgáltatásaink (munkaerőpiaci kvalitásfejlesztés, nyelvoktatás, ösztöndíjprogram) segítségével formálni sorsukat.

A rendszeres edzések fenntartása az egyesület kiemelt programja, hiszen a kiszámíthatóság és a rendszeresség a legfontosabb értékek, amelyeket igyekszünk átadni sportolóinknak. Az edzéseken szociálisan érzékeny edzők foglalkoznak a sportolókkal, és futballban jártas, aktív szociális munkások is jelen vannak.

Jelenleg több helyszínen tartunk edzéseket, de edzés kínálatunk folyamatosan bővül:

Nyitott, bárki által látogatható edzéseket heti négyszer tartunk a Margitszigeti Atlétikai Centrumban, a Városligeti Miniarénában és a Goldball 94 pályán:részletes információ

Zárt edzéseket heti több alkalommal tartunk rendszeresen. Az intézmények igénybevevői nyílt edzéseinket is látogathatják. Jelenleg az alábbi helyszíneken folynak zárt edzéseink:

  • XV. kerület: lány edzés, egy fővárosi javító-nevelő intézet lakói számára.
  • Pestszentimrei Sportkastély: Wesley Kincsei Általános Iskola és Gimnázium tanulói részére.
  • II. kerületi gyermekotthon