A FUTBALL EGYEDÜLÁLLÓ EREJE KÉPES JOBBÁ TENNI A VILÁGOT. AZ OLTALOM SPORTEGYESÜLET CÉLJA FELSZABADÍTANI EZT AZ ERŐT.
Hátrányos helyzetű felnőtteknek és gyerekeknek tesszük teljesebbé az életét a futball segítségével. Rendszeres edzéseink által mélyszegénységben élő, hajléktalan emberek, javítóintézetben élő, illetve menekült fiatalok kapnak lehetőséget a sport és szociális szolgáltatásaink (álláskeresés, nyelvoktatás) segítségével formálni sorsukat.
Hidat építenünk egymással konfliktusban álló társadalmi csoportok között Fair Play football Roadshow bajnokságunkkal. Országhatárokon átnyúló rendezvénysorozatunk mérkőzésein a helyi élet fontos szereplői, önkormányzatok, rendőrök, helyi klubok, hátrányos helyzetű közösségek csapatai alakítják demokratikus párbeszéddel játékuk szabályait, hogy a pályáról kilépve, mindennapjaikba is magukkal vigyék az együttműködésre törekvő közösség szellemiségét.
Módszerünket nemzetközi szervezetek tagjaként fejlesztjük, tevékenységünket a FIFA, az MLSZ, a UEFA és az Európai Unió is támogatja.

Panel 1

Hírek

Online edzések

Vagyunk páran, akik már nagyon várjuk a strandszezont, de az elmúlt időszakban, az ünnepek és az azt követő esőzések alatt felesleges zsírpárnát építettünk magunkra. Vagyunk páran, akiknek nincs lehetősége heti több alkalommal uszodába járni, vagy futball edzéseken részt venni. Vagyunk páran, akik szeretjük, ha felmegy a pulzusunk, szeretünk megizzadni és feszegetni a saját határainkat. Van […]

Fairplay Gála 2022 és Score For Respect Zárókonferencia

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a december 10.-én megrendezésre kerülő Fairplay Football Gála és Hepa Score for Respect zárókonferenciára melynek helyszíne a VIII. kerületi Nyolcésfél inspirációs övezet és alkotótér (Budapest, Német u. 16, 1084). Programterv: 9:45-től csapatok érkezése10:15 Köszöntő10:35 Előadás a Football3 integrációs szerepéről10:50 Sorsolás11:00 Bajnoki fordulók14:00 A bajnokság vége, szendvics és kv szünet14:10 Konferenciára […]

Panel 2 Placeholder
Panel 3 Placeholder
Panel 4 Placeholder