A FUTBALL EGYEDÜLÁLLÓ EREJE KÉPES JOBBÁ TENNI A VILÁGOT. AZ OLTALOM SPORTEGYESÜLET CÉLJA FELSZABADÍTANI EZT AZ ERŐT.
Hátrányos helyzetű felnőtteknek és gyerekeknek tesszük teljesebbé az életét a futball segítségével. Rendszeres edzéseink által mélyszegénységben élő, hajléktalan emberek, javítóintézetben élő, illetve menekült fiatalok kapnak lehetőséget a sport és szociális szolgáltatásaink (álláskeresés, nyelvoktatás) segítségével formálni sorsukat.
Hidat építenünk egymással konfliktusban álló társadalmi csoportok között Fair Play football Roadshow bajnokságunkkal. Országhatárokon átnyúló rendezvénysorozatunk mérkőzésein a helyi élet fontos szereplői, önkormányzatok, rendőrök, helyi klubok, hátrányos helyzetű közösségek csapatai alakítják demokratikus párbeszéddel játékuk szabályait, hogy a pályáról kilépve, mindennapjaikba is magukkal vigyék az együttműködésre törekvő közösség szellemiségét.
Módszerünket nemzetközi szervezetek tagjaként fejlesztjük, tevékenységünket a FIFA, az MLSZ, a UEFA és az Európai Unió is támogatja.

Panel 1

Hírek

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ

Tisztelt Egyesületi Tag! Az Oltalom Sportegyesület Elnöksége ezúton tájékoztatja, hogy az Oltalom Sportegyesület 2024.május 30. napján 11:00 órai kezdettel tartja soron következő közgyűlését.Közgyűlés helye:Budapest, 1084 Német utca 16. szám 4. emeleti tárgyaló. A közgyűlés határozatképes, ha azon az egyesületi tagok 50%-a + 1 fő jelen van.Abban az esetben, ha az egyesület közgyűlése a fent meghirdetett … Continue reading KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ

Panel 2 Placeholder
Panel 3 Placeholder
Panel 4 Placeholder