ennél már csak rosszabb eredményeink lehetnek…

… mert csapataink a csúcson kezdtek. A fiúk és a lányok is magabiztosan nyerték első napi mérkőzéseiket. Akik olvasták a tegnapi bejegyzést, biztos tudják, kikkel játszottunk – akik nem olvasták, azok tegyék meg most, és utána haladjanak tovább ezzel a posztttal 🙂


Először fiaink léptek pályára, hogy egy szigetország szülötteivel mérkőzzenek meg. Szerencsére nem volt olyan meleg, mint a múlt héten, de a meccs így is embert próbáló volt. A rendszeres edzések és a kargowai edzőtábor azonban éreztette hatását: mind fizikailag, mind technikailag domináltuk a 2X7 percet.
A végeredmény olyan “törpék és Hófehérke” féle lett, vagyis 7:1 nekünk.
Bár a játékosok is érezték, hogy nem voltak teljesen összeszedettek, és egy erősebb csapat ellen ez a teljesítmény nem lett volna elég, az öröm és a siker mindenkinek jólesett. Jó úgy kezdeni egy világszintű foci tornát, hogy hozzánk kerül mindhárom pont, hisz ezen a téren nem vagyunk elkényeztetve…

Három előtt 10 perccel lányaink léptek a zöld műfűre, ahol a pampák szülötteivel, a világ legnagyobb marhaállományával rendelkező dél-amerikai ország senoritáival találkoztak. Igaz, ezeket a lányokat nem Maradona edzette, de azért kitettek magukért – nem az ő hibájuk, hogy a mieink sokkal jobbak voltak náluk.
Parádés passzokkal, gyors, technikás játékkal 13 gólt lóttünk nekik, miközben mindössze egyet kaptunk. Mit lehet erre mondani? Csak így tovább, lányok!
Ami ezt a győzelmet még szebbé teszi, hogy az ausztrál bíró, Harry (aki önmagát csak Happy Harry-nek, azaz vidám Harry-nek nevezi), tavalyi jó szokását megőrizve idén is megajándékozza azt a játékost, aki nem csak játékával, de a pályán tanusított viselkedésével, az ellenfél iránti tiszteletével is kimagasló teljesítményt nyújt. Ezen a meccsen ez a trófea (egy mindössze 140 példányban készült HWC 2013 síp egyike) most hozzánk, pontosabban Üveges Katához került.

Szóval itt tartunk most… teli élményekkel és tapasztalatokkal egy nemzetközi sportesemény résztvevőiként, fáradtan és kimerülten, mégis vidáman fekszünk le, hisz holnap ismét helyt kell állnunk a pályán és a pályán kívül is.

És ha a holnapi programodat tervezed, itt vannak a mérkőzéseink időpontjai, amelyeket élőben a www.homelessworldcup.org címen láthatod.

Férfiak:
12:00 Magyarország – Svájc
15:00 – Magyarország – Anglia

Nők:
15:20 Magyarország – Dánia
18:40 Magyarország – Hollandia

Hajrá Magyarország!

via ennél már csak rosszabb eredményeink lehetnek….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük