Wroclaw 2012 – Sztojka Arnold Carlos élménybeszámolója

Szóval a programmal és a szervezés csillagos 5-ős nálam az biztos. Mérkőzésekről szólva sajnos összeszokatlanság az közre játszott hogy ilyen eredményt értünk el , de kisebb meglepetést okozhatunk volna , ha jobban kihasználjuk a lehetőségeinket , és meg nyerjük a egyes párharcokat , közmondás szerint a sors kezét csak azt foghatja meg aki tesz is érte .

Származási hely: Wroclaw Cup 2012

A szerencse el került akkor amikor meg volt a sorsolás . Az tudtam előre esély az mindig van ezt soha ne feled , nem szabad egyből úgy neki menni semminek sem még egy mérkőzésnek sem ha azt mondják a csapatagok hogy esélyünk egyenlő egy hatalmas nagy 0- al .

Szóval az 1: mérkőzés : Minden csapatnak az életében különösen fontos a jó rajt hiszen meg alapozhatja a csapat hangulatot és a további mérkőzések hozzá állását . Sajnos túl gyorsan kaptuk a mérkőzés 1-ső gólját ami nagyban követte a 2-dik azonnal .

Sajnos védekezés az nagyon nagy hátrány. Pontosan realitás talaján nem rossz eredményt értünk el , még ha hatalmas bravúrt érhetünk volna el . Meg volt az esély hiszen luxenburg , és a eb győztes Ukrajna ellen meg lepetést okozhatunk volna .

Dicséretes teljesítmény mert ha meg néztük a összes válogatott játékosait akkor egyetlen egy csapatban sem volt lány , csak nálunk. Szóval ha szerencsénk van sokkal jobb eredményt érhetünk volna el . Nem kell szégyenkezni , mert látom van a csapatban kurázsi , és ezt kell tovább vinni még jobban hogy a fiatalok tovább tudjanak lépni.
Tanulság az hogy az dobogóra került 4 válogatott vagy is , Ukrajna , Oroszország , Németország , és Lengyelország nagy való színű hogy 4, vagy 5, éve együtt játszik .
Nem szabad csüggedni ha ezt a keretet tovább tudjátok erősíteni és képesek a csapattagok egymásért küzdeni nagyon szép eredményt érthetünk , érhettek el . Lényeg az hogy egy meg legyen a rutinos , és a fiatalos lendület , hiszen nem szabad úgy neki menni egy világeseménynek hogy csak fiatalok vannak a keretben , hiszen nem képesek még egyenletesen jó teljesítményt nyújtani . De a lényeg az hogy ne 30-év feletti legyen az átlag hiszen az jól is el sülhet és vissza is üthet sajnos .

Most pedig a csapatagokat fogom el mondani a véleményem.

Bence: szóval egyenletes tökéletes biztonságot adó és hatalmas lelki tanúlságot szólgálva megtett mindent. Az első mérkőzésen nem azt nyújtotta amit kell de utána húzzó ember lett bravúrúkot mutattott. Szerintem ha folyamatosan tűzben tudjátok tartani akkor hosszú évekre meg oldja a kapus gondokat , de nem szabad kapkodni , bizalmat kell hogy súgározzon belőle mert a kapus poszt bizalmi poszt , és ha kell ordistsa le a csapatagokat , mert a kapus poszt ilyen Józsi: nagyon rutinos játékos látszik nem most kezded el focizni veletek. Vanak hiányi , a keret legrutinosabb legtapasztaltabb labdarúgója a csapat és a válogatott csapatkapítánya , húzzó ember kell hogy legyen , hiszen neki kell össze fogni a társakat és a csapatagoknak el kell hogy fogadják minden térren , halgatni kell a fiataloknak rá.

Zsuzsi : rutinos a lányok csapatkapítánynak kell hogy válaszák , nem csinált semmit , hozta a meg bízható teljesítméynt elvárt színtett. De nem szabad olyan hibákat el követnie hogy ha egy csapat támad és ő védekezik . hiszen a 3-an sokkal gyorsabban lehet játszani

Majosházi Zsuzsi.: ledöbbentett minden térren a szíve egy hatalmas szív : amíg birta szuflával minden térren nagyon nagyot játszot . Tovább kell hogy lépjen hiszen fényes nagyon fényes jővö előtt áll ha hozza a formáját.
Gyengéje : nagyon gyorsan le merül való színű hogy fizikailag még van hová fejlődnie. Nem árt ha fel szed magára egy pár kg izmót .

Andi vagy is Messi: még nem kifort de ügyes higadtan döntött a szituációknál és jól döntött . Csak elismerés

Szabolcs: a csapat legfiatalabb labdarúgója még mindig higad kell hogy legyen a kapú előtt feleslegesen nem kell rossz döntéseket hoznija , hiszen ott vannak a csapattagok hiszen a válogatott mezt nem lehet csak úgy fel venni , tűzben kell tartani ha egy kiss rutint felszed az idősektől huzzó ember válik belőle.

Benjámin: A csapat és a válogatott gól királya jó a helyzet felismerése , képes a csapat érdekeit szolgálva egymás mellé helyezni. Hibái feleslegesen cselezget , nem azt mondom , ne cselezzen de a kapu előtt nem szabad , le kell tisztulnia a játékának , ha ezt meg tudja oldani akkor igen szép jövő előtt állhat .

És Carlos: szóval hibáik mindig vannak , és nem az elvárt szintet hozta ennél sokkal jobban is tud , tudna játszani , látszik szokatlan volt neki a szinte minden. Le kell higgadnia természetesen a csapat érdekeit maximálisan az edző szerint oda kell tennie magát , kritikus de a szíve nagy bár mikor képes robbantania , a csapat érdeket maximálisan betartja . Ha komolyan a csapat húzó emberre akar lenni , akkor sokkal többet kell hogy vállalkozón mind csapat építésben , mind egyénileg .

Mózes: Legyen merész és a legyen győztes hadvezér. Szóval az összegzés van és lehet tovább fejlődni , és ez a lényeg hogy a csapattagok nagy és eredményes legyen hosszú évekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük